Ontdek de helende Energie van Reiki

Reiki is een spirituele manier van genezen, van heelwording, door middel van handoplegging.
De kracht van Reiki ligt in de eenvoud. De Energie, afkomstig van de Bron, zorgt voor helende processen op lichamelijk en geestelijk vlak.

Je kunt een afspraak maken voor een Reikibehandeling. Er zijn twee soorten behandelingen: Een Reikibehandeling basis en een Reikibehandeling met Engelen.
Een Reiki behandeling leidt tot diepe ontspanning. De behandeling vergroot je zelfherstellend vermogen en ondersteunt je op krachtige en natuurlijke wijze. Reiki geeft je levenskracht en balans. Door een Reikibehandeling wordt het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Reiki heelt op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Reikibehandeling basis

Bij een behandeling ga je liggen op een behandeltafel. (Je houdt je kleren aan) Ik leg mijn handen op het lichaam of net er boven. De plaatsen die standaard behandeld worden zijn de chakra's. Als blijkt dat je last hebt van een specifieke plek, dan wordt deze meegenomen in de behandeling.

kosten € 60,-


Reikibehandeling met Engelen

Bij een Reiki behandeling met Engelen nodigen we de Engelen uit om bij het helen te helpen. Vaak zijn dit Aartsengel Rafaël en een groep van helende Engelen. Zij leiden de Reiki-energie en vullen deze aan met een helende Engelenenergie.

kosten € 60,-

Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@engelenwerker.nl of door het contactformulier in te vullen.