Akasha Kronieken

Uitleg Akasha Kronieken

De Akasha Kronieken worden wel het Archief van de Ziel genoemd. Je kunt het vergelijken met een grote bibliotheek, waar de boeken staan van alle zielen. Van elke ziel is er een boek. In dit zielenboek staan al de levens die de ziel geleefd heeft en nu leeft opgeschreven. Niet alleen van het verleden en heden, maar ook informatie over mogelijkheden voor in de toekomst.
Dit betekent dat de Akasha Kronieken je door en door kennen. Vanuit onvoorwaardelijke liefde weten ze dan ook wat voor jou het beste is.

De Akasha Kronieken geven antwoord op je vragen. Deze antwoorden worden altijd met onvoorwaardelijke liefde gegeven voor jou. De antwoorden zijn daarom ook objectief zonder oordeel. Ze zijn bedoeld om de groei en heling van je ziel te bevorderen. De hoeders van de Kronieken (o.a. Aartsengel Metatron) zullen in al hun wijsheid en liefde beslissen wat getoond en gezegd mag worden. Daarom zijn de antwoorden voor dat moment in je leven ook de best mogelijke antwoorden. De Kronieken zullen je perspectief verbreden en je helpen keuzes tegen elkaar af te wegen. Ze zullen je nooit zeggen wat je moet doen.

Akasha Lezing

Tijdens een Akasha Lezing maak ik contact met het Archief van jouw ziel, jouw zielenboek. Je kunt dan de vragen stellen die je bezighouden. Ik vertel je wat ik mag doorgeven van de hoeders van de Kronieken. De antwoorden die je ontvangt zijn altijd liefdevol en zonder oordeel. De informatie die je krijgt, helpt je in je ontwikkeling. Het ruime perspectief van waaruit de antwoorden komen, geeft vaak hele nieuwe inzichten en een gevoel van bevrijding en vervulling.

Voor een Akasha lezing kun je een afspraak maken. De kosten zijn € 60,-
Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@engelenwerker.nl  of door het contactformulier in te vullen.

Basiscursus Akasha Kronieken

In twee avonden leer je hoe je contact kunt maken met de Akasha Kronieken. Je leert welke vragen je voor jezelf kunt stellen aan de hoeders van de kronieken. Ook ervaar je op welke manier de antwoorden vanuit je zielenboek liefdevol en zonder oordeel aan je worden doorgegeven.

De cursus bestaat uit een gedeelte theorie met daarnaast veel oefenen en ervaren.
De kosten zijn € 75,-
(De cursus is in Nootdorp en niet online)

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@engelenwerker.nl  of door het contactformulier in te vullen.
Kijk in de agenda voor de cursusdata.

Cursus Akasha Kronieken vervolg

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus Akasha Kronieken. In de basiscursus heb je geleerd hoe je de Akasha Kronieken kunt lezen voor jezelf; in deze cursus leer je hoe je de Kronieken kunt lezen voor anderen.
De cursus bestaat uit twee avonden en heeft maximaal vier deelnemers.
De kosten zijn € 75,-
(De cursus is in Nootdorp en niet online)
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@engelenwerker.nl  of door het contactformulier in te vullen.

Kijk in de agenda voor de cursusdata.