Je huis energetisch laten reinigen

In een huis zonder negatieve energieën voel je je echt thuis. Wanneer er geen druk meer is van negatieve energieën ervaar je in je huis een vrijer zonniger gevoel. Negatieve energieën kunnen invloed hebben op je stemming en op de onderlinge relaties die er zijn in het huis.
Je hoeft niet direct te denken aan geesten of spoken. Negatieve energie kan ook binnen gebracht zijn door personen of aanwezig zijn in voorwerpen.

Gelukkig kan aartsengel Michaël je huis energetisch schoonmaken. Deze krachtige aartsengel verbreekt alle banden tussen de woning en alle energieën die niet in het huis horen. Indien nodig brengt aartsengel Michaël aardgebonden geesten in het Licht.

Als je je huis energetisch wil laten reinigen, kom ik bij je langs. Als eerste voel ik de plek(ken) in je huis waar negatieve energie aanwezig is. Op die plek(ken) maak ik contact met aartsengel Michaël die vervolgens de plek(ken) "schoonmaakt". Ook geeft de aartsengel mij door wat ik de bewoners moet vertellen over de plek die is schoongemaakt.

Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@engelenwerker.nl of door het contactformulier in te vullen.
Een energetische schoonmaak kost € 85,-
(Bij afspraken verder dan 15 km van Nootdorp wordt € 0,20 per kilometer extra gerekend.)